T24 Haber Merkezi
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de Antalya açıklarında 3,8 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.
Türkiye, 13 Mayıs'a korkutan deprem haberleriyle uyandı. Saat 02.30'da Ege Denizi'nde meydana gelen 4,9'luk depremin ardından, Marmara Denizi'nde İstanbul Büyükçekmece açıklarında büyüklüğünü AFAD'ın 3,8, Kandilli Rasathanesi'nin 4,1 olarak açıkladığı bir sarsıntı meydana geldi.
TIKLAYIN - İstanbul'da deprem: AFAD 3,8; Kandilli 4,1 olarak açıkladı | Prof. Dr. Ercan: Kaygılanacak bir durum yok
TIKLAYIN - Ege Denizi’nde 4,9 büyüklüğünde deprem
Son deprem haberi ise Akdeniz'den geldi. AFAD'ın açıklamasına göre; saat 07.49'da merkez üssü Antalya'nın Kumluca ilçesi açıkları olan 3,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, yerin 29 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.