Dünya

Dwayne ‘The Rock’ Johnson: Birkaç parti, başkanlığa aday olup olmayacağımı sordu

10 Kasım 2023 08:28

T24 Dış Haberler

Oyuncu ve eski Amerikan güreşçisi Dwayne "The Rock" Johnson, bir anketin ABD'lilerin yüzde 46'sının kampanyasını destekleyeceğini göstermesinin ardından birden fazla siyasi partinin kendisiyle temas kurarak başkan adayı olmayı planlayıp planlamadığını sorduğunu söyledi.

Trevor Noah'ın yeni Spotify podcastı "What Now?"ın ilk konuğu olan Johnson, anketin ardından 2022'nin sonunda partilerin kendisiyle temas kurmaya başladığını söyledi. 

2022'de yapılan ankette 30 bin ABD'linin yüzde 46'sı, The Rock'ı başkanlık adaylığını açıklaması durumunda destekleyeceklerini söyledi. 

"Bu ilginç bir anketti ve beni çok etkiledi" diyen Johnson, "Şaşırdım ve onore oldum. 2022'nin sonunda partiler gelip: 'aday olacak mısın' ve 'aday olabilir misin' diye sormaya başladı" dedi.

Johnson, "Bu büyük bir olaydı ve hiç beklemediğim bir anda yaşandı. Biri gidiyor diğeri geliyordu; hem anketi hem de beni yarışta olacağıma dair kendi araştırmalarını gösteriyorlardı. Çok gerçek dışıydı çünkü hedefim asla bu olmamıştı. Asla siyasete girmeyi planlamamıştım. Hatta politika hakkında birçok şeyden nefret ediyorum" ifadelerini kullandı.