Gündem

Dört partinin genel başkanı aynı masada bir araya geldi

04 Ağustos 2020 19:49

MHP'den ihraç edilen ve görevine bağımsız milletvekili olarak devam eden Erhan Usta'nın kızının düğününde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir araya geldi.

Emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan yasa teklifine destek olan ve 31 Mart seçimlerinde Samsun'da kendilerine verilen 2 ilçede MHP'nin aday göstermesine karşı çıktığı için partisinden ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın kızı Ayşe Şeyma Usta, Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen tören ile evlendi.

Ayşe Şeyma Usta ile Abdussamed Polat çiftinin nikah şahitliğini, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptı.

Aynı masada oturdular

Törene katılan 4 genel başkan aynı masada oturmaları dikkat çekerken, nikah törenine siyaset, iş ve bürokrat camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Düğünden sonra sosyal medya hesabından 4 genel başkanla birlikte çekilen bir fotoğraf paylaşan Erhan Usta, "Canım kızım Ayşe Şeyma'nın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan; Muhterem Genel Başkanlara ve saygıdeğer eşlerine, değerli Milletvekillerine, bürokrat arkadaşlara, STK temsilcilerine, Samsunlu hemşehrilerime, akrabalarıma ve bütün dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.