Gündem

Dilipak: AK hayallerle çıktığımız yolda, yüzümüze kara çalanlardan kurtulmadıkça kurtuluş yok

"Halkın değerlerini hiçe sayan politikacılar nasıl göreve geldi?"

09 Ekim 2019 10:08

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında AKP’de 'iş adamı kılıklı yamyamların, halkın değerlerini hiçe sayan politikacıların, bürokratların' nasıl o görevlere geldiğini sordu. Dilipak, “Birileri, bize en güçlü olduğumuzu sandığımız yerden saldırıyor. Hiç düşünür mü idiniz, başörtülü-sakallı feministler, liberaller, Kemalistler, sosyalistler çıkacak bir gün!” dedi. 

Dilipak yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Yani tek derdimiz 'Yes-Hill Feministler' değil! AK Parti bunlardan yakasını kurtaramazsa (Ki çok geç kaldı), ‘bunlar ve bunlarla aynı vadiye hizmet edenler'  köşeleri tuttular. Hatta AK Parti giderse diye sonrasına da hazırlanıyorlar. Yarın geride kurtaracak fazla bir şey kalmayabilir. Bu hem ülke, hem de AK Parti için..

Şeytan başında fesi, kolunda nargilesi ile şark köşesine oturmuş sohbete bekliyor.

Ha! CHP’liler çocuklarını Notre Dame de Sion’a, Saint Benoit’e filan gönderiyorlardı, bizimkiler ‘Montessori’ye gönderiyor. Ne farkı var canım, onların telefonlarını kullanıyor, arabalarına binmiyor muyuz!?

Bu cehenneme sırtlarında odun taşıyanlar, işleri bittiğinde o cehennem kendilerini de yakacak. Kuklacı, oyun bittikten sonra kuklalarını torbasına doldurur ve gider. İşi biten kuklalar da yeni Şeytani planların yapıldığı bir vadinin çöplüğüne atılırlar. 

‘Fe eyne tezhebün’, a dostlar. AK hayallerle çıktığımız yolda, yüzümüze kara çalanlardan kurtulmadıkça kurtuluş yok. Bunlar en yakınlarımız da olsa. Benden söylemesi”

Yazının devamı için tıklayın