Gündem

Dilan-Engin Polat gerginliği: Cüneyt Özdemir sitem etti, Alican Uludağ “İşlemler geciktikçe kaçma ihtimalleri artıyor” diye uyardı

22 Ekim 2023 15:21

“Kara para aklama” ve “vergi kaçırma” iddialarıyla MASAK’ın hazırladığı raporun ardından mal varlıklarına el konulan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Polat çiftinden Dilan Polat, sosyal medya hesaplarından Instagram hesabını kapattı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından isim vermeden, “Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar” diye sitem ederken, gazeteci Alican Uludağ da, “İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor” diyerek uyardı.

Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Namuslu yargı, emniyet mensupları çaresizce seyrediyor. Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar… Mızrak çuvala sığmaz.. Emniyette , avukatlarda, savcılarda, hakimlerde herkes tek tek afişe olacaktır bu hikayede” ifadelerini kullandı.

Özdemir’in paylaşımını alıntılayan Alican Uludağ, “Dilan Polat ve eşi hakkında şuan yurt dışı çıkış yasağı var. Emniyetin onları 7/24 izlediğini düşünüyorum. Ancak gözaltı vs yapılması için dosyasının Çağlayan Adliyesinden Anadolu Adliyesine gönderilmesi gerekiyor. İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor” dedi.