Gündem

Deprem paylaşımı nedeniyle tutuklanmıştı; serbest bırakılan Uğur Kardaş takipçilerine seslendi

29 Mart 2023 09:18

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası yaptığı paylaşımlar nedeniyle tutuklanan MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş, serbest bırakıldıktan sonra takipçilerine, "Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek çok isterim ama arkadaşlar beni de anlayın" diye seslendi.

Kahramanmaraş deprem bölgesinde bulunan Kardaş, "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan'ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor. Allah kahretsin ya, Allah belamızı versin..." demişti.

İddiaların asılsız çıkması sonucunda Kardaş, emniyet güçlerince Adıyaman’da havalimanında gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. 

"Beni de anlayın"

Serbest bırakılan Kardaş, Instagram hesabından takipçilerine seslenerek, "Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek çok isterim ama arkadaşlar beni de anlayın. Sizi çok özledim. Çok güzel yemek videolarıyla geri geleceğiz. Saç sakal biraz kesilecek. Geldim, sizi çok seviyorum. Çok şükür" dedi.