Gündem

Deprem konuşmasıyla gündem olan Ali Sunal'dan ayrılık iddialarına yanıt: Bir yere gittiğimiz yok

26 Mart 2023 11:19

Deprem konuşmasıyla gündem olan Ali Sunal, 'Güldür Güldür Show'dan ayrıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Sunal Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Efendim iyi pazarlar. Dün 'Güldür Güldür Show' kanalımız SHOW TV'de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, 'Git' diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar.” ifadesini kullandı.

Yazar- müzisyen Sina Koloğlu dün, “Baktım sosyal medyada bu haber. Deprem ile ilgili yaptığı konuşma büyük ses getirmişti. Bu arada Show TV'ye RTÜK ceza kesmiş, nedeninin bu konuşma olduğu öne sürülmüştü. Hemen sordum yapım cephesine. 'Yok öyle bir şey. Kanal ile bir sorun yok. Doğru değil yazılanlar.' cevabını aldım.  Şu an Show'da Güldür Güldür’ün  yeni bölümü yayında, bir dip not.” paylaşımını yapmıştı.

Ne olmuştu?

Güldür Güldür Show'da sahneye çıkan tiyatrocu Ali Sunal, Kahramanmaraş depremlerinde yaşananlara ilişkin konuşmasıyla sosyal medyada gündem oldu. "Çürük binalara imar affı vermek, böyle bir zamanda çadır satmak, ı bir kişinin bile sorumluluk hissedip istifa etmemesi normal mi?" diye soran Sunal, "Hayır, bu normal değil. Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak" diye konuştu. Sosyal medya hesabından görüntüyü alıntılayan İyi Parti lideri Meral Akşener, "Ne yazık ki çok haklı bir konuşma..." ifadesini yazdı.

TIKLAYIN | Ali Sunal: Çürük binalara imar affı vermek, çadır satmak, istifa etmemek normal mi; normal olan hesap sormaktır!