Kültür-Sanat

Dedektif Benoit Blanc geri dönüyor; Knives Out'ın devam filminin detayları paylaşıldı

15 Haziran 2022 11:33

T24 Dış Haberler

Yazar ve yönetmen Rian Johnson, dedektiflik ile komediyi harmanlayan 'Knives Out'ın (Bıçaklar Çekildi) devam filmi hakkındaki detayları paylaştı.

Johnson, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda yeni filmin isminin 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' olacağını duyurdu. Filmin ana karakteri dedektif Benoit Blanc'ı yine Daniel Craig canlandıracak. Blanc, bu sefer ilk filmden farklı bir gizemi çözmeye çalışacak; yani filmde Craig dışında tamamen farklı oyuncular yer alacak. 

Johnson, yazar Agatha Christie'yi taklit etmek istediğini ve Blanc'ın her yeni filminin "yeni bir kitap" gibi olmasını hedeflediğini belirterek filmin ilkinden "daha farklı bir tona" sahip olacağına işaret etti.

Filmde Craig'le birlikte Edward Norton, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Kate Hudson, Janelle Monae, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline ve Dave Bautista'nın rol alacağı belirtildi.

Netflix'de yayınlanacak filmin kesin çıkış tarihi paylaşılmasa da; 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'nin ABD'de 'tatil sezonu' olarak bilinen Kasım ve Aralık aylarında bir gün çıkağı açıklandı.