Magazin

Danilo Zanna, sevgilisi Eda Alkaya ile görüntülendi

03 Ağustos 2023 14:52

İtalyan şef Danilo Zanna, alışveriş yaparken sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Ünlü şef, ilişkisi hakkında gelen sorulara, "Her şey yolunda" yanıtını verdi.

MasterChef Türkiye All Star yarışmasının jüri üyelerinden Danilo Zanna, sevgilisi Eda Alkaya ile birlikte İstanbul'da bulunan bir AVM'de alışverişte görüntülendi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; alışveriş yapan Danilo Zanna, ilişkisi hakkındaki sorular üzerine, "Her şey yolunda arkadaşlar. Teşekkür ederim" demekle yetindi.

Çalışanları tarafından darp edilmişti

Danilo Zanna, geçtiğimiz günlerde eski çalışanları tarafından uğradığı şiddet haberleri ile gündeme gelmişti. Vadi İstanbul’da restoranı bulunan Zanna, iki kişi olduğu öğrenilen çalışanı tarafından mekânın önünde İzmir şubesinin müdürü ile birlikte darp edilmişti.

Yeni şube açacak olan Zanna’nın mekana eğitime gelen yeni personele tip verilmesini istemesine karşı çıkılması üzerine tartışmanın çıktığı iddia edilmişti. Zanna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları söylemişti:

"Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben, hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkürler" 

TIKLAYIN-İtalyan şef Danilo Zanna çalışanı tarafından darp edildi!