Gündem

Dadı Meryem olayı nedir; işte Dadı Meryem'in bilinmeyenleri

Mehmet Altun çocuklarının dadısı Meryem ile aldattığı eşi ile barışmak için geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un programına katıldı. Programda sırları bir bir açığa çıkan dadı Meryem gündem oldu.

06 Nisan 2024 12:00

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında bu hafta eşi ile barışmak isteyen Mehmet Altun ve eşi Rabia Altun vardı. Mehmet Altun eşini çocuklarının dadısı Meryem ile aldatmış ve 6 yıllık eşi ile barışmak istiyordu. Rabia Altun ise eşinin telefonunda yakaladığı mesajlar olduğunu bunun ilk sefer olmadığını ve barışmak istemediğini vurguluyordu. Bu olayın eşini on beşinci aldatışı olması da Rabia Altun'un barışmayı kabul etmemesindeki nedenlerden biriydi. Canlı yayında çiftin arasındaki konuşmanın altından ise çok daha derin sırlar çıktı.

Cinayet suçundan 9 yıl yatmış

İddialar üzerine bağlantı ile programa Dadı Meryem de dahil oldu. Esra Erol'un kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Meryem'in 8 yaşındaki kız çocuğu Hasret Karakoç'u öldürüp gömdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıktı. İhbar hattına gelen bir mesaj sonrası "sen bu konu ile ilgili ceza evine girip çıkmışsın" diyerek dadıyı sorgulayan Esra Erol dadı Meryem'den "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" cevabını aldı.

10haber'in haberine göre; Meryem'in itirafı üzerine Esra Erol, "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın" ifadelerini kullandı. Olay yaşandığında 16 yaşında olduğunu ve Hasret'i kaza ile öldürmesi sonucu korkup gömdüğünü söyleyen Meryem ise "Yaklaşmamam gerekiyorsa yaklaşmam sicilimde suça sürüklenen çocuk olduğum yazılı" şeklinde ifadelerle masum ve pişman olduğunu ifade etti.

Trans kadın olduğu ortaya çıktı

Bu olayların üzerine Meryem'in ceza evine girmeden önce adının serkan olduğu ve bir erkek çocuğu olduğu, ceza evinde cinsiyet kimliğinin farkına vardığı ve çıktıktan sonra cinsiyet uyum sürecine girdiği ortaya çıktı.Çıkar çıkmaz iş aramaya başlayan Meryem'in Altun çiftinin bakıcı arayışı çıktı ve burada işe başladı. Kendini Altunların evinde bulan Meryem ile Mehmet Altun arasında bir ilişki başladı. Rabia Altun'un olaydan şüphelenmesi ve eşinin kendisini aldattığını ortaya çıkartması ile bu ilişki de sona ermiş oldu.