Gündem

CHP milletvekili kadın il başkan yardımcısına küfretti iddiası

22 Ocak 2024 11:04

Elvan Yılmaz

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'ın, kendi ile ilgili bir haberin atına yorum yapan CHP İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir’e hakaret ettiği iddia edildi.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Uşak Milletvekili Ali Karaoba ve Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen birlikte CHP Grup Yönetimi Kurulu Üyesi oldu.

Mehmet Tahtasız’ın CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi olması sonrası Çorum’da yayın yapan bazı medya kuruluşları bunu haber olarak sosyal medya hesaplarında duyurdu. Bir haber sitesinde yayınlanan Tahtasız’ın bu haberin altına CHP İl başkan yardımcısı Hülya Özdemir, "Onun için kaç para verdi acaba" yorumu yaptı.

CHP İl Başkan yardımcısı Hülya Özdemir’in haberin altına yaptığı yorum sonrası geçtiğimiz cuma günü saat 17.00’de> yapılan CHP il yönetim kurulu toplantısı öncesi, Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP il binasına gelerek Hülya Özdemir’e parti binasının mutfağında CHP Çorum İl başkanı Dinçer Solmaz ve çok sayıda partililerinde bulunduğu ortamda küfrettiği iddia edildi.

Bu olay sonrası CHP İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir’in haberin altına yaptığı, “Onun için kaç para verdi acaba” yorumunu sildiği görüldü.