Gündem

CHP'li Özkan: Adı uyuşturucu kaçakçılığıyla anılan Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı; ispat için daha ne gerekli, istifa et Soylu!

Adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan ve kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'de kaldığı villada yakalandı

06 Kasım 2022 20:49

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan Interpol'ün kırmızı bülten ile aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in İstanbul Sarıyer’de kaldığı villada yakalanması üzerine yaptığı paylaşımda, "İspat için daha ne gerekli? İstifa et Soylu" dedi.  

Adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan ve Interpol'ün kırmızı bülten ile aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sırp uyruklu Rosto Mijonovik'i öldürdüğü şüphesiyle İstanbul Sarıyer'de kaldığı villada yakalandı.

Özkan, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 'Çete grupları İstanbul'da cirit atıyor' demişti. Yine haklı çıktı. Kırmızı bültenle aranan ve adı uyuşturucu kaçakçılığıyla anılan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'de yakalandı. İspat için daha ne gerekli? İstifa et Soylu."