Gündem

CHP'li İşlek'ten AKP'li Okur'un "Kriz yok" sözlerine tepki: Sizin tuzunuz kuru, bu ülkede çocuklar yatağa aç giriyor haberiniz var mı?

"İnsanlar hayatlarını devam ettirebilmek için market market gezip 'en ucuzunu nereden alırım' diye düşünüyor"

20 Ağustos 2022 20:27

CHP Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Naile İşlek; AKP Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okur’un, “Ülkemizde bunun gibi krizler yok. Biz markete gidiyoruz, sepeti istediğimiz kadar dolduruyoruz, alıyoruz. Bir yasağımız yok, engelimiz yok. Her türlü kaynağı döke saça kullanıyoruz” sözlerine tepki gösterdi. İşlek, “Bu ekonomik krizin sebebi sizsiniz. Bu ülkede çocuklar yatağa aç giriyor bundan haberiniz var mı? Tabii sizin tuzunuz kuru, hayat size güzel" dedi.

CHP’li İşlek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Siz hiç sokağa indiniz mi?"

“Kahramanmaraş AKP İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Gül Çitil Okur… Yapmış olduğunuz açıklamalarda, vatandaşın marketlerde sepetini istediği gibi tıka basa doldurduğunu ve bu ülkenin kaynaklarının döke saça kullanıldığını ifade etmişsiniz.

Sizin söylemlerinizle gerçekler çok farklı. İnsanlar hayatlarını devam ettirebilmek için market market gezip en ucuzunu nereden alırım; pazar sonlarını bekleyip çürük meyveyi ve sebzeyi daha ucuza alabilirim diye düşünüyor. Siz hiç sokağa indiniz mi, pazara indiniz mi?

Bu ekonomik krizin sebebi sizsiniz. Bu ülkede çocuklar yatağa aç giriyor bundan haberiniz var mı? Tabii ki sizin tuzunuz kuru, hayat size güzel.” (ANKA) 

TIKLAYIN: AKP'li Okur: Kriz yok, market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz