Seçim 2023

CHP’de Propaganda Başdanışmanlığına getirilen Yüksel: Öncelikli işimiz sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı sandığa taşımak

16 Mayıs 2023 19:13

CHP’de Siyasi İşler ve Seçim Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığına getirilen Mehmet Ali Yüksel, öncelikli işlerinin sandığa gitmeyen seçmeni sandığa götürmek olacağını söyledi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siyasi İşler ve Seçim Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığına getirdiği Mehmet Ali Yüksel, soruları yanıtladı. Seçim kampanyasının başına getirildiği iddiasının doğru olmadığını dile getiren Yüksel, “Bazı basın yayın organları yazıyı görmelerine rağmen yanlış okuma yapmışlar. Ben kampanyanın başında ya da kampanyanın sorumlusu değilim. Ben siyasi işler ve propagandayla ilgili Sayın Genel Başkanımızın görev verdiği bir kişiyim” dedi.

“Genel Başkanımızın doğru bilgilendirilmesini sağlayacağız”

Seçim kampanya süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Yüksel, “Seçim kampanyasında ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Ama öncelikli işimiz sandığa gitmeyen, oy kullanmayan tüm vatandaşlarımızı sandığa taşıyıp Türkiye demokrasisini eksiksiz bir şekilde işlemesini sağlamak” diye konuştu. Yüksel, aynı zamanda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sahadaki gelişmelerle ilgili doğru bilgilendirilmesi konusunda da görev alacağını ifade etti.