Gündem

Cansu Tosun: Babamla görüşüyorum, Serenay ile merhabalaşırım

06 Aralık 2023 13:01

Oyuncu Cansu Tosun, meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile birlikte olan babası Kenan Tosun ile ilgili sorulara yanıt verdi. 

Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un evli olmasına rağmen, Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’la aşk yaşadığı ortaya çıkmış, bu ilişki magazin dünyasında ses getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Ailem’ notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere oyuncu, "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" diyerek cevap verdi.

Cansu Tosun, "Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna ise, "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burada konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" şeklinde yanıtladı.

Cansu Tosun, "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna karşılık da "O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar... Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim" ifadelerini kullandı.

Cansu Tosun, muhabirlerin "Sizin aile hayatınız nasıl gidiyor? Bir sıkıntı olduğunu duyduk" yorumuna "Çok şükür, çok iyi, ben öyle bir şey duymadım ve yaşamadım. Olur bazen sorunlar sonra düzelir" diyerek cevap verdi.