Dünya

Britney Spears, Wembanyama'ya "dokundu"; NBA yıldızının koruması pop ikonuna "elinin tersiyle tokat attı"

07 Temmuz 2023 14:51

T24 Dış Haberler

NBA'in en büyük süperstar adaylarından Victor Wembanyama'nın korumalarının, onu "arkadan tutmaya çalışan" pop ikonu Britney Spears'a tokat attığı belirtildi. 

Wembanyama, kendisine dokunan kişinin Spears olduğunu saatler sonra öğrendiğini belirtti.

TMZ'nin aktardığına göre polise rapor tutturan Spears, Las Vegas'daki ARIA Otel ve Kumarhane'de Wembanyama'nın dikkatini çekmeye çalışırken güvenlik görevlisinin kendisine vurduğunu söyledi. 

TMZ'nin aktardığına göre Spears, bu senenin 'draft'inde birinci sıradan San Antonio Spurs'e birinci sıradan seçilen Fransız yıldızı fark edince fotoğraf çektirmek için omzuna dokundu. Habere göre bu sırada bir görevli, Spears'a vurup gözlüğünü suratından düşürdü. 

Spears, perşembe akşamüstü Instagram hesabından olayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Bunu dünyayla paylaşmak çok utanç verici, ancak zaten herkes duydu" yazdı. 

Wembanyama, pop yıldızının kendisini arkadan tuttuğunu iddia etmişti. Spears bunun aksine basketbolcunun "sadece omzuna" dokunduğunu söyledi ve "Güvenliği dönüp bakmadan herkesin önünde elinin tersiyle bana vurdu. Neredeyse beni düşürdü ve gözlüğümü uçurdu" dedi. 

Spears, henüz oyuncunun veya korumanın kendisinden özür dilemediğini belirtti.

Las Vegas Polisi, Los Angeles Times'a yaptıkları açıklamada olayla ilgili bir darp soruşturması başlatıldığını belirtti ancak herhangi bir isim paylaşmadı. 

Wembanyama durumu otel odasına döndüğünde basından öğrendiğini belirterek, "Büyük bir olay olmadı sandım, daha sonra Spurs'un koruması bana onun Britney Spears olduğunu söyledi. İlk başta 'şaka yapıyorsun' dedim, ama daha sonra gerçekten o olduğu ortaya çıktı. Yüzünü görmedim, sadece yürümeye devam ettim" dedi.