Magazin

Boğaç Aksoy, kanseri yendi: "Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi"

Boğaç Aksoy, yakın zamanda oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı

07 Eylül 2022 17:38

Yakın zamanda oyunculuğu bıraktığını açıklayan ve Fethiye'ye yerleşen Boğaç Aksoy, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Aksoy, "Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim "Tertemiz, iyileştin" kelimelerini doktorumdan duydum. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti. Geri geliyorum!" dedi. 

Arka Sokaklar dizisiyle yıldızı parlayan 32 yaşındaki Boğaç Aksoy, kansere yakalandığı öğrenince doktorunun tavsiyesi üzerine diziye ara vermiş ve tedavi sürecine başlamıştı.

Aksoy, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Sevgili dostlarım, bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım..

Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim "Tertemiz, iyileştin" kelimelerini doktorumdan duydum. Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı, insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı.

Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi. Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin.İyi ki varsınız. Geri geliyorum!"