Gündem

Bilal Erdoğan ile ilgili haber linklerine ‘içerikten çıkarma’ kararı verildi!

İçerikten çıkarma kararları, çeşitli ihaleleri ve arazi işlerini konu aldı

18 Ağustos 2022 23:04

Yargı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili birçok haber linki için ‘içerikten çıkarma’ kararı verdi.

BirGün'de yer alan habere göre; İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği’nin 18 Ağustos tarihli kararı uyarınca, 20'ye yakın içerik, erişime engellendi. İçerikten çıkarma kararları, çeşitli ihaleleri ve arazi işlerini konu aldı.

İçerikten çıkarılmasına karar verilen haberler arasında, BirGün’ün internet sitesinde yayınlanan 'AKP Beyoğlu adayı Yıldız ile Bilal Erdoğan arasında dikkat çeken sohbet' ve 'Fetihtepe zorbalığı akıllara getirdi: Beyoğlu Belediye Başkanı’nın Bilal Erdoğan’la ‘yer kapatma’ sohbeti' başlıklı haberler de yer aldı.

Söz konusu videoda, Haydar Ali Yıldız’ın Bilal Erdoğan’a kentsel dönüşümden bahsederek ‘bazı temennilerde’ bulunduğu duyuluyordu.

Bu görüntüler, İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Fetihtepe Mahallesi’nde Haziran ayında yapılan 'kentsel dönüşüm' ve gerçekleşen tahliyeler sonrası yeniden gündeme gelmiş, yeniden yankı uyandırmıştı.