Spor

Beşiktaş yönetimi, Polonya Cumhurbaşkanı devreye girdi demişti; Legia Varşova, Ernest Muçi iddialarını yalanladı!

13 Şubat 2024 13:28

Legia Varşova, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın Ernest Muçi'nin Beşiktaş'a transfer sürecine dahil olduğu iddialarını yalanladı. Yeni transferler için yapılan imza töreninde Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, "Başkanımız Hasan Arat, Ernest Muçi transferinde Polonya Cumhurbaşkanı'nı devreye sokmasa bu transferi bitiremezdik" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muçi için Polonya'dan yeni bir açıklama geldi.

Legia Varşova, Arnavut futbolcunun Beşiktaş'a transferinde Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın da sürece dahil olduğu şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Legia Varşova'dan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın Ernest Muçi'nin transferine karıştığı iddiasıyla ilgili çıkan haberler asılsızdır. Gazetecilerin yaratıcılığını biliyoruz ancak bu sefer hayal güçleri fazla ileriye gitmiş." denildi.

Hasan Arat, kendi açıklamıştı

Genç futbolcuyu tanıtan başkan Hasan Arat, transferde Polonya Cumhurbaşkanı'nın etkisini anlatarak, "Muçi için çok uğraştık. Kendisi Arnavutluk Milli Takım futbolcusu. Bu sezon Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek. Çok zor bir anlaşma oldu. Menajeri Dino, masaya oturduğunda, 'Bu işin olma ihtimali yok.' demişti. Santos hocamız onun gelmesini istedi. Samet hocam 80'e yakın oyuncu gösterdi ama Santos sadece 2 kişiyi istedi. O iki kişi bugün burada." şeklinde konuşmuştu.

"Arat, Polonya Cumhurbaşkanı'nı devreye sokmasa bu transferi bitiremezdik"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, imza töreninde "Başkanımız Hasan Arat, Ernest Muçi transferinde Polonya Cumhurbaşkanı'nı devreye sokmasa bu transferi bitiremezdik. Allah var, hiç yalan söylemeyelim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak çok teşekkür ediyorum" demişti.