Spor

Beşiktaş'tan gönderilen Emirhan Delibaş'ın babasından çarpıcı Samet Aybaba iddiası!

20 Şubat 2024 10:21

Bir arkadaşlık sitesinde profili olduğu iddiaları sonrası Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş sert açıklamalarda bulundu. Baba Delibaş, Emirhan'ın Samet Aybaba istemediği için takımdan zorla gönderildiğini öne sürdü.

Bir arkadaşlık sitesinde profili olduğu iddiaları sonrası Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş sert açıklamalarda bulundu.

Aybaba'yı hedef aldı

Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği genç futbolcu Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş, Beyaz TV'ye sert açıklamalarda bulundu. Baba Delibaş, oğlunun ayrılığından Samet Aybaba'yı sorumlu tuttu.

Murat Delibaş'ın açıklamaları şöyle:

"Şok geçirdik. Kendisi böyle bir şey paylaşmadı aslında. Arkadaş grubunda böyle bir şey yaptıklarını söyledi, paylaşılmadı. Çocuk yıkıldı açıkçası. Beşiktaş, Aboubakar'ı saç ektirmeden diskalifiye etmişti, bahane arıyorlardı muhtemelen bizim çocukla ilgili. Hepimiz şoktayız, kendimize gelemedik. Dünya basınında bile rezil olduk.

"Bizimle temasa geçmediler"

Ayıp ya! Benim oğlum orada 11 senedir iyi kötü mücadele etti. 11 senemiz geçti. Herhangi bir bilgi olmadan, sorular sormadan, bize danışmadan, sözleşmeyi de anlaşmalı yaptılar. Karşılıklı fesih, çocuk da o panikte neyi imzaladığını bilmiyor. Bizimle hiçbir şekilde temasa geçmediler.

"20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz"

Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim. Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım. O adam ya! 20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz.

"Emirhan'ı İskenderunspor'a göndermek istedi"

Beşiktaş'ta birçok dolap dönüyor, gençler harcanıyor! Samet Aybaba oğlumu bilerek, isteyerek harcadı. Samet Aybaba devre arası 3-4 teklif olmasına rağmen Emirhan'ı odasına çağırıp İskendurspor'a göndermek istedi, o da gitmediği için bunlar oldu. (NTV Spor)