Spor

Beşiktaş'tan Galatasaray'ın paylaşımına sert tepki: Miyavlama duyduk...

03 Mart 2024 23:48

Beşiktaş, Galatasaray'ın sosyal medya paylaşımına cevap verdi. Beşiktaş'tan yapılan paylaşımda, "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Galatasaray'ın derbi sonrası sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma sert tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yöneticileri Kaan Şakul'un paylaşımını alıntılayarak "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların yönetim kurulu üyesi Kaan Şakul açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu, biz sizi bize yakışır şekilde yönetim kurulu olarak maç öncesi, maç boyu ve maç sonu ağırladık. Ancak, biz sizi daha ağırlıyorken resmî hesabınız, bu ahlaksız mesajı attı ve sizi uyardık, sildirin dedik, haklısınız tamam dediniz, olmamış bu mesaj dediniz, kendi aranızda watsapp grubunuzda yazıştınız ve bize dönüp sildiremiyoruz dediniz! Olan biten budur. Bir daha semtimizde havlayamayacak köpeklere yalan haber yaptırıp kendinizi daha fazla küçültmeyin. Size yakışmaz dedik ama demek ki yakıştığına karar verdiniz! Halbuki sabahtan tweet silmeye antrenmanlıydınız. İçeride başka dışarıda başka konuşmanız da geleneğiniz haline geldi. Son kez aşağıdaki terbiyesizliği derhal giderip, bu ahlaksız mesajı silip özür dilemeye davet ediyorum, yoksa bir daha bize yakıştığı gibi değil size yakıştığı gibi muamele görürsünüz!"

Galatasaray'ın paylaşımı:

Protokol karıştı iddiası

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın, Galatasaray’ın derbi sonrası paylaşımının ardından sarı kırmızılı yöneticilere bağırarak "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz." Dediği ve protokol tribününün karıştığı iddia edildi.

Arat'ın tepkisinin ardından Galatasaray yöneticisi Metin Öztürk'ün özür dilediği öne sürüldü.

Öte yandan DHA'dan Serhan Türk'ün haberine göre Metin Öztürk bu iddiayı yalanladı. Öztürk şunları söyledi:

"Maç sonu bizi güvenlik icin protokolde tutuyorlardı. Protokoldeyken Hasan Arat Başkan ile maça gelen tüm Galatasaray yönetim kurulu üyelerimizle sohbet ediyorduk. Sonra Beşiktaş yöneticisi Burak Aslan yanımıza geldi, paylaşımı gösterdi. Bu ne diye sordu sosyal medya paylaşımı dedim. Hasan Arat da bunu kaldırın yoksa misliyle cevap veririz. Baskanım sosyal medya paylaşımı kalkmaz ama taraftarınız kurucu baskanımız Ali Sami Yen’e saatlerce küfür etti. Asıl özür dilenecekse Ali Sami Yen’den ötürü bizden özür dilenmesi lazım dedim."