Gündem

Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden DJ'in babasından açıklama

03 Nisan 2024 12:45

İstanbul Beşiktaş'ta gece kulübünün tadilatında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in cenazesini teslim alan babası Yüksel Tevlek, "Oğlumun çenesinde yara var, zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. İhmal olup olmadığını bilmiyorum" dedi.

Beşiktaş Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak'taki gece kulübünde tadilat esnasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınırken, 47 yaşındaki DJ Gökay Tevlek'in babası Yüksel Tevlek, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına hakim olamadı.

"Zehirlenme fala değil, çenesinde yara var"

Acılı baba Yüksel Tevlek, "Oğlumun çenesinde yara var. Halbuki zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. Oğlum 47 yaşında. DJ'lik yapıyordu. Orada bir çalışma vardı. Oğlum da gözetim yapıyordu. Doktorun dediğine göre, kötü durumdaydı. 'Çok mücadele ettik ama kurtaramadık' dedi. İhmal olup olmadığını bilmiyorum" diye konuştu.

CANDAN YILDIZ YAZDI: 29 kişilik kulüp katliamında kimlerin parmak izi var?

TIKLAYIN - Beşiktaş Belediyesi, 29 kişinin öldüğü gece kulübü tadilatının 'ruhsat' alınmadan kaçak yapıldığını açıkladı!

TIKLAYIN - Gayrettepe’deki yangın faciasında yeni detaylar: "Geçmişte cinayetlerin yaşandığı bir yer"

TIKLAYIN - Ruhsatsız tadilat yapıldığı açıklanan Gayrettepe'deki gece kulübü yangınında ölen 13 kişinin kimliği belli oldu: Kaynak ustası, aşçı, garson...

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünü alevlerin sardığı ilk anlar

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübündeki yangının görgü tanıkları olayı anlattı