Spor

Beşiktaş-Galatasaray derbisi kapalı gişe!

26 Nisan 2023 15:07

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin biletleri dakikalar içerisinde tükendi.

Beşiktaş kazandı, Fenerbahçe ve Galatasaray takıldı

Süper Lig'in sonuna doğru ligin zirvesi alev aldı. Uzun süredir liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, geçtiğimiz hafta sahasında Karagümrük'ü konuk etmişti. Sarı-kırmızılılar 3-1 geriye düştüğü maçta Karagümrük'le 3-3 berabere kalırken Mauro Icardi penaltı atışından yararlanamamıştı. Fenerbahçe ise sahasında İstanbulspor ile karşılaşırken mücadelede 2-0 öne geçmişti.

İstanbulspor iki golle geri dönerken sarı-lacivertliler Joao Pedro'nun golüyle öne geçti ancak 90+6. dakikada yediği golle 3-3 berabere kalarak avantajı kullanamamıştı. Beşiktaş ise deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u Nathan Redmond ve Vincent Aboubakar'ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve iki rakibine de iki puan daha yaklaştı.

Galatasaray taraftarı derbide yok

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Zorlu derbi mücadelesi öncesinde İstanbul İl Güvenlik Kurulu, flaş bir karar aldı. Vodafone Park'ta 30 Nisan Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine misafir takım taraftarı alınmayacak.

Kartal Aslan'a kaybetmiyor

Beşiktaş, Süper Lig’de 2014-2015 sezonunda 2-0 kaybettiği müsabakanın ardından Galatasaray’ı konuk ettiği son 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde 13 gol atarken, ağlarında yalnızca 4 gol gördü.

Biletler dakikalar içinde tükendi!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin biletleri dakikalar içerisinde tükendi. en düşük bilet fiyatının 450, en yüksek bilet fiyatının ise 7500 TL olduğu derbinin biletleri bugün passo.com.tr sitesinde satışa çıkmasından dakikalar içerisinde tükendi. Kara Kartal'ı Vodafone Park'ta 41.903 taraftar destekleyecek.