Gündem

Belaruslu kadın, Taksim'de "Koca arıyorum" pankartı açtı

Kadın, Arto ile de karşılaştı

23 Ekim 2023 13:05

Polina Litvinova isimli 19 yaşındaki Belaruslu genç bir kadın, elinde “Koca arıyorum” ve sosyal medya hesabının kullanıcı adı yazan bir dövizle Taksim İstiklal Caddesi’nde dolaştı.

“Koca Arıyorum” yazılı dövizle uzun süre cadde turu atan Belaruslu kadın, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla poz verdi. Genç kadının sosyal medyasından da yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı. Yaşanan ilginç olay cep telefonu tarafından kaydedildi.

Yaptığı eylemin tamamen gerçek olduğunu söyleyen Litvinova, şu ifadeleri kullandı:

“Birçok insan neden bu tarz bir video yaptığımı soruyor. Epey dikkat çekiyorum zaten ama bu bir şaka değil. Gerçekten benimle ilgilenecek, güvenliğimi sağlayacak iyi bir adam arıyorum. Ve bugünlerde size bir cinsel obje gibi bakmayan bir adam bulmak çok zor. Eğer bu yöntemle koca bulmak yanlışsa başka nasıl bulunabilir bilmiyorum. İnsanların sizi sadece kullanmak istediği eş bulma gibi uygulamalardan mı bulmalıyım, siz söyleyin o zaman nereden bulacağım? Çünkü evlenilecek bir erkek bu tarz uygulamalar kullanmaz zaten. En azından böyle şeylere zaman harcamaz. O yüzden ben de böyle bir yol seçtim.”

Genç kadın, İstanbul'u dolaştığı sırada sunucu Arto ile de karşılaştı. Arto, kadına, "Koca mı arıyorsun canım? Buldun mu?" diye sordu.