Gündem

Barış Yarkadaş'tan İmamoğlu'na: Partiyi değiştirecekmiş, liboş bir tarife

11 Eylül 2023 22:42

Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayın programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı "değişim" tartışmasına sert eleştiride bulunarak, "CHP’yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin? Liboş bir tarife" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun son üç etkinliğine de katılmaması hala gündemdeki yerini koruyor. 

tv100'de yayınlanan "Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı" programına katılan gazeteci Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ve İmamoğlu'nun "değişim" çıkışına ilişkin konuştu.

Seçim sonrası "değişim" çıkışı yapan İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Yarkadaş, şöyle konuştu:

"'Ben bu partiyi değiştireceğim' diyemezsin, sana bu partiyi değiştirmezler! CHP’yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin CHP’de? İBB'de değiştirdiğin gibi mi değiştireceksin? Partinin genel merkezindeki kutlamaya gelmiyorsan, ertesi gün çıkıp 'Ben bu partiyi değiştireceğim' deme. Neyi değiştiriyorsun? Liboş bir tarife. Hadi gel anlat, gel CHP Genel Merkezi'nde anlat. Gel o zaman çık söyle. Değişim dediğin şey nedir, liberal bir rüzgar."