Dünya

Barda telefonunu unutan kadın, telefonunda çocuk istismarı görüntüleri bulunduktan sonra tutuklandı

11 Mart 2024 14:51

T24 Dış Haberler

ABD'nin Florida eyaletinde bir kadın, çocuk pornografisi içeren müstehcen materyal bulundurmakla suçlandı. 

Ashley M. Lynch isimli kadın, Miami'deki West Palm Beach'te bir barda cep telefonunu unuttu. Cep telefonunu geri almak için barı arayan ve barmene cihazın kilidini açması ve kendisine ait olduğunu kanıtlaması için şifreyi veren kadın, telefonunda bulunan görüntüler nedeniyle tutuklandı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, "Cep telefonunun kilidi açıldıktan sonra, barmen Lynch'in küçük bir köpeğe cinsel istismarda bulunduğunu gördü. Telefonun adli incelemesi yapıldı. Cep telefonu incelemesi yapılırken, hayvanlarla cinsel ilişki suçunun kanıtlarını görüntülemenin yanı sıra, duşta iki çocuğun video görüntülerine de raslandı" dendi. 

Lynch'in, çocukları gizlice video kaydına aldığı ve telefonda 3 yaşından küçük çocukların cinsel istismara uğradığı görüntüler bulundu. 

Yetkililer, ayrıca "yaklaşık 2 ila 3 yaşlarında" bir kız çocuğunun yetişkin bir erkek tarafından cinsel istismara uğradığını gösteren üç adet çocuk cinsel istismarı görüntüsü ortaya çıkardı. Lynch'in duşta kaydettiği iddia edilen çocuklarla olan ilişkisi, mağdurların kimliklerini korumak için ifadeden çıkarıldı.

Lynch'in şu anda Palm Beach Gözaltı Merkezinde 135 bin dolar kefaletle tutulduğu bildirildi. Kadının internete erişimi de yasaklanacak.