Kültür-Sanat

'Barbie'nin Rüya Evi Gerçek Oluyor' TLC'de başlıyor

14 Temmuz 2023 22:56

Ünlü model Ashley Graham'ın sunumuyla TLC'nin sevilen ev tasarımı ve tadilat uzmanları, Barbie'nin rüya evini inşa ediyor. "Barbie'nin Rüya Evi Gerçek Oluyor'', ilk bölümüyle 17 Temmuz Pazartesi 15.30’da TLC’de başlıyor.

NTV'de yer alan habere göre; Warner Bros. Pictures’ın heyecanla beklenen filmi Barbie'nin vizyon tarihinden birkaç gün önce TLC’de yayına girecek yeni yarışma programı "Barbie'nin Rüya Evi Gerçek Oluyor"da ikonik Mattel oyuncağı Barbie’nin Rüya Evi, gerçek hayata uygun boyutlarda baştan yaratılacak.

Yarışma programında, Güney Kaliforniya'daki bir ev, 8 tasarımcı ve bir şeften oluşan ekipler eşliğinde Barbie’nin Rüya Evi’ne dönüştürülecek. Üstelik, tutkulu bir Barbie hayranı da tamamlanmış evde konaklama şansı kazanacak.

Barbie filminin oyuncuları programa konuk olacak

Yarışmada, tasarımcı Jonathan Adler ve Barbie’nin Rüya Evi uzmanı Tiffany Brooks jüri başkanı olarak görev alırken ikiliye, her hafta yeni bir ünlü konuk jüri üyesi olarak eşlik edecek.

Her bölümde, büyüleyici ve nostaljik Barbie içerikleri izleyicilerle buluşacak. Işıklı bir dans pistinden çalışma masası olarak da kullanılan bir akvaryuma, şapka askısından evcil hayvan asansörüne kadar ikonikleşmiş birçok eşya ve kombin, göz kamaştırıcı tasarımlar eşliğinde hayat bulacak.

İkonik Barbie’nin Rüya Evi’ni en iyi tasarlayan ve yarışmayı kazanan ekip, Save the Children Derneği’ne kendi adlarına bağış yapacak.