Politika

Bahçeli'nin, "hadi işine bak" diye çıkıştığı gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu: Bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir

Bahçeli’ye partisinin grup toplantısının ardından gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu, Ankara’da katledilen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında bir soru sormak istedi. MHP lideri, gazetecinin bu sorusuna, “hadi işine bak” yanıtını verdi

24 Ocak 2023 14:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Sinan Ateş cinayeti hakkındaki sorusuna, "hadi işine bak, hadi bakayım!" diye tepki gösterdiği Amerika'nın Sesi (VOA) muhabiri Yıldız Yazıcıoğlu, "bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir" ifadesini kullandı.

Yaşananların ardından KRT TV'ye konuşan gazeteci Yazıcıoğlu, "Haber öznesi olmaktan çok rahatsızım ama ne yazık ki bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir. Orada iki soru sordum iki soruyu da kamuoyu merak ettiği için ve haber değeri taşıdığı için sordum" dedi.

"Beğenseniz de beğenmeseniz de gazeteciler soru sorar, soracak!"

Yazıcıoğlu'nun üyesi olduğu DİSK Basın-İş de yaşananlar üzerine twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Meclis'te Devlet Bahçeli'ye soru soran üyemiz Yıldız Yazıcoğlu, vekillerin müdahalesine maruz bırakıldı. Bahçeli ise, 'işine bak' yanıtını verdi. Bahçeli'ye hatırlatırız, bizim işimiz tam olarak bu! Beğenseniz de beğenmeseniz de gazeteciler soru sorar, soracak!" 

TIKLAYIN - Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetini soran gazeteciye: İşine bak!