Magazin

Baget ekmek çantasıyla gündeme gelmişti: Rachel Araz domates şeklindeki çanta için binlerce lira ödedi!

07 Mayıs 2025 16:00

Güncelleme: 07 Mayıs 2025 16:14

T24 Haber Merkezi

Daha önce baget ekmek şeklindeki çantaya ödediği parayla gündeme gelen sosyetik sosyal medya fenomeni Rachel Araz, domates şeklindeki yeni çantası için tam 152 bin lira ödedi.

Rachel Araz, 2016 yılında iş insanı Sami Kiresepi ile hayatını birleştirmişti. Çift, 2018 yılında Galia'yı, 2020'de de Lionel'i, geçen şubat ayında da Isabella'yı kucaklarına almıştı.

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik Rachel Araz, bu kez İspanyol lüks marka Loewe'ye ait 152,5 bin liraya satın aldığı çantayla gündeme geldi.

Domates şeklindeki çantasıyla verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Araz daha önce de baget ekmek şeklindeki çantasına 42 bin lira ödemişti.

Fiyatı dudak uçuklattı: Sosyal medya fenomeni ekmek şeklindeki çantasını paylaştı

Loewe markalı çantanın bir de hikayesi bulunuyor.

Yurt dışında bir çiftçinin bahçesinde yetişen hormonlu domates sosyal medyada gündem olmuştu. Bir kullanıcı yetişen domates hakkında "Loewe bunun çantasını yapar" yorumu, Loewe'nin tasarımcısını harekete geçirdi.


Figen Şakacı: Kemancı’da sahneye çıktım, kıyamet koptu desem abartı olmaz