Gündem

Babasının terastan attığı çekyat başına çarptı; 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

14 Ağustos 2022 19:19

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, 39 yaşındaki Gürsel Beceren, terastaki eski bir çekyatı evden çıkarmak için aşağıya attı. Çekyat alt katta balkondan başını uzatan 4 yaşındaki kızı Rana'ya çarptı. Annesi ve babası tarafından hastaneye götürülen Rana, hayatını kaybetti.

Olay; Bayramiç ilçesinde, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Gürsel Beceren, sahibi olduğu 3. kattaki evinin terasından eski kiracısına ait eşyaları bahçeye attı. Aynı binanın 2'nci katında ailesiyle yaşayan Beceren eşyaları aşağıya atarken, kızı Rana da sesleri duyup, evin balkonuna çıktı. Rana'nın balkona çıktığını fark etmeyen Beceren'in terastan aşağıya bıraktığı çekyat, başını uzatan Rana'ya çarptı. Rana'nın sesini duyan ve çekyatın başına isabet ettiğini gören 33 yaşındaki anne Gülser Beceren ile Gürsel Beceren, kızlarını Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Ağır yaralanan Rana, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Anne Gülser Beceren ve yakınları hastanenin önünde sinir krizi geçirdi.

Mahalle sakini Gülferit Özkan, "Olayın nasıl olduğunu görmedim ama kiracı evi boşaltınca ondan kalan eşyaları terastan aşağıdaki bahçelerine atıyordu. Kiracıdan kalan eski eşyaları bu şekilde temizliyorlardı. Sanırım bu sırada bir kaza yaşanmış" ifadelerini kullandı.  

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)