Spor

Aykut Kocaman: En büyük tepki Galatasaray'ı yenip kupayı müzeye getirmek olur

07 Nisan 2024 15:49

Fenerbahçe'nin sembol futbolcularından olan; kulüple teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşamış isimlerden Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin bu akşam oynanacak Süper Kupa karşılaşmasına as kadro ile çıkmama kararıyla ilgili olarak, "Esas tepki Galatasaray'ı yenip kupayı müzemize getirmek" dedi.

Kocaman, Fenerbahçe'deki gündeme dair Play Spor'a açıklamalar yaptı. Kocaman; Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne değindi.

Kocaman, "Esas tepki şu anda ligde kalan maçları kazanıp şampiyon olmak, bu kadar. Süper Kupa için ne olursa olsun Galatasaray'ı yenecek gücün var. Çıkıp Galatasaray'ı Şanlıurfa'da yenmek ve kupayı müzemize getirmek" dedi ve ekledi: "En büyük tepki, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un direkt olarak bu gücü olumlu olarak futbol takımına yansıtıp rüzgarı arkalarına alarak Galatasaray'ı deplasmanda yenerek ligi kazanmak.""

Deneyimli teknik adam, "Konferans Ligi'nde Fenerbahçe lige başladığı fiziksel ve zihinsel enerjisini yakalarsa Konferans Ligi'nde final oynamasının ve ligi kazanmasının uzak olmadığını düşünüyorum, hala aynı yerdeyim." diye konuştu.