Magazin

Avukat Feyza Altun’dan ‘Doğuş’un yasak aşkı’ iddiaları için açıklama: Yayınların derhal durdurulmasını talep ederiz

“Didem Arslan’la Asla Vazgeçme” programına çıkan Esra Çömelek, “evli ve iki çocuk babası Doğuş’la ilişki yaşadıklarını, dini nikâh kıydıklarını” öne sürmüştü

07 Kasım 2023 16:48

T24 Magazin

Avukat Feyza Altun, “Doğuş Vekili” sıfatıyla yaptığı açıklamada, birlikte fotoğraflarını paylaşarak “Doğuş’la ilişki yaşadıklarını ve dini nikâh kıydıklarını” öne süren Esra Çömelek’in iddialarıyla ilgili yayınların derhal durdurulmasını talep etti.

Feyza Altun yayınladığı yazılı açıklamada, “Didem Arslan’la Asla Vazgeçme” programına çıkan Esra Çömelek’in iddialarının yayınlanması konusundaki itirazlarını dile getirdi. Esra Çömelek, yayında ve paylaşımlarında; dokuz yıl önce Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen ve iki çocuk babası olan Doğuş’un kendisiyle ilişki yaşadığını ve dini nikâh kıydıklarını iddia etmişti. Canlı yayında, sevgilisi “Fenomen Mahir Düz” tarafından dolandırıldığını iddia eden Çömelek, daha sonra “Fenomen Mahir’in bana karşı elindeki kozu, şarkıcı Doğuş’la olan dini nikâhım. Doğuş’la dini nikâh kıydık… Dini nikâh kıyacağımızı bilmiyordum, bana sürpriz yaptı” demişti.

Doğuş ile birlikte doğum günü kutladıklarını gösteren bir fotoğraf da paylaşan Esra Çömelek, “Benim doğum günümü beraber kutladık. Doğuş bana ‘Karıcığım’ derdi. Birbirimize âşık olmuştuk” açıklamasını yapmıştı.

Avukat Altun: Derhal durdurun

Avukat Feyza Altun, Instagram hesabından, “Doğuş Vekili” imzasıyla ve “Türkiye ve Azerbaycan kamuoyuna saygılarımla arz ederim” anonsuyla şu açıklamayı yaptı:

“Didem Arslan Yılmaz’la Asla Vazgeçme’ isimli programda, geçen hafta, ısrarla adını geçirdiğiniz müvekkilim Doğuş hakkındaki iddiaların gerçeğe aykırı olduğunu kamuoyuna arz ederiz.

Müvekkilimin Alaattin isimli bir menajeri hiçbir zaman olmamıştır. Ayrıca müvekkilim Doğuş, Mahir Düz isimli şahsı da tanımamaktadır ve hiçbir şekilde ilişkileri bulunmamaktadır. Programınızda yayınlanan, müvekkilin habersizce ve izni olmaksızın çekilmiş görüntülerin yayınlanması, hem kaydeden hem de yayınlayan açısından Türk Ceza Kanunu’nun 133. Ve 134. Maddeleri ile özel hayatın gizliliğini düzenleyen Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na aykırıdır ve suç teşkil etmektedir.

Müvekkilim Doğuş’un evlilik hayatı ise kendisine özel olup sorumlu olduğu tek kişi de sevip saydığı ve şu an güzel bir evlilik yürüttüğü, çocuklarının annesi olan hanımefendidir.

Hanımefendinin isminin zikredilmesi ve çocukların güvenliğini ihlal edecek ve psikolojisini bozacak şekilde yayın yapılması hem müvekkilimin eşinin hem de çocukların kişisel haklarına saldırı ve özel hayatlarının gizliliğinin ihlali niteliğindedir. Bu nedenle yayınların derhal durdurulmasını talep ederiz.
Yukarıda açıklanan hususlar sebebiyle tüm yasal işlemleri başlattığımızı, müvekkilin kişilik hakkını zedeleyen her türlü söylem ve iftiraya karşı sonuna kadar gideceğimizi kamuoyuna arz ederiz.”