Gündem

Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak?

Aşıklar Bayramı filminin detayları, izleyiciler tarafından merak edildi. Netflix’te ekranlara gelecek Aşıklar Bayramı filminin yayın tarihi belli oldu. Peki, Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak? 

09 Ağustos 2022 08:28

Aşıklar Bayramı filminin yayınlanmasına kısa bir zaman kala filmin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak edildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Settar Tanrıöğen'in başrolde olduğu Aşıklar Bayramı filminin tanıtımı yayınlandı. Peki, Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak? İşte Aşıklar Bayramı filminin yayın tarihi:

Baba ile oğulun hikâyesine odaklanan Aşıklar Bayramı fragmanı yayınlandı. Yönetmen Özcan Alper’in ilk edebiyat uyarlaması filmi olan Aşıklar Bayramı, Nextflix'te gösterime girecek. 

Aşıklar Bayramı konusu nedir?

Avukat Yusuf saz aşığı babası Heves Ali'nin yolu 25 yıl sonra uzun bir yolculukta belki son defa kesişecektir. Film, baba ile oğulun duygusal açıdan hesaplaşmasına odaklanıyor.

Aşıklar Bayramı oyuncuları

Kıvanç Tatlıtuğ, Yasemin Allen ve Settar Tanrıöğen'in rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Erkan Can, Uğur Uzunel, Laçin Ceylan, Burcu Cavrar, Erkan Bektaş, Çetin Sarıkartal ve Pınar Göktaş gibi isimlerler yer alıyor.