Kültür-Sanat

Aquaman ve Kayıp Krallık'tan fragman yayınlandı

Jason Momoa'yı bir kez daha Aquaman rolünde izleyeceğimiz film, 22 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek

15 Eylül 2023 15:22

Aquaman'in devam filmi, ilk filmden beş yıl sonra izleyiciyle buluşuyor. James Wan'ın ilk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda oturduğu Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom), ilk filmde Aquaman'in alt ettiği Black Manta'nın bu kez daha kudretli bir şekilde geri dönmesi sonrası yaşananları konu ediniyor.

Aquaman ve Kayıp Krallık'ın konusu

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır.

Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Jason Momoa'nın yanı sıra ilk filmde yer alan Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman'ın da rollerine geri döndüğü ve 22 Aralık'tan itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan filmin konusu ve Türkçe altyazılı fragmanı: