Gündem

Antalya'da meyve yüklü kamyonet patladı

Patlama sonucu çevredeki bazı dairelerde hasar oluştu

Antalya'da meyve yüklü kamyonetteki patlama hasara neden oldu.

04 Ocak 2023 23:56

Antalya'da  meyve yüklü kamyonette patlama meydana geldi. Patlama sonucunda araçta ve çevredeki dairelerde hasar oluştu.

Korkuteli ilçesinde meydana gelen olayda, pazarcılık yapan S.A.'ya ait muz yüklü kamyonette henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlama nedeniyle çevredeki bazı dairelerin kapı ve pencereleri kırıldı, duvarlarında hasar oluştu. Meyvelerin bulunduğu konteyner ile muz yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Mahallede elektrik kesintisi yaşandı, tedbir amacıyla doğal gaz da kesildi.

"Patlamanın fen lisesiyle herhangi bir alakası yok"

Bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, yaptığı açıklamada, saat 21.30 sıralarında ilçede meydana gelen patlamanın muz yüklü bir kamyonette gerçekleştiğini belirtti. Patlamanın fen lisesinde olduğuna dair yanlış haberlerin yazıldığını söyleyen Üçüncü, "Patlamanın, okulumuzla fen lisesiyle herhangi bir alakası yok. Bu yönde bazı haberler yapılmış, kesinlikle yanlış. Patlamanın nedeni net değil ama klima sistemi üzerinden olabilir diye düşünülüyor. Allah'a şükür ölü ya da yaralı yok. İlçemize geçmiş olsun " dedi.(AA)