Kültür-Sanat

Antalya'da çekilen Henry Cavill'lı "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"dan fragman

Henry Cavill'ın başrolünde yer aldığı film, ABD'de 19 Nisan'da gösterime girecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi henüz belli değil

02 Şubat 2024 11:13

Guy Ritchie'nin, 2020'de çekimlerini gerçekleştirdiği Servet Operasyonu'ndan (Operation Fortune: Ruse de guerre) sonra ikinci kez çekim merkezi olarak Antalya'yı kullandığı filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare'dan fragman yayınlandı.

Filmin konusu

Arash Amel, Guy Ritchie, Paul Tamasy ve Eric Johnson'ın senaryosuna imza attığı The Ministry of Ungentlemanly Warfare; İngilizlerin, II. Dünya Savaşı sırasında Almanlara karşı yenilgiye uğramasına çözümler üretmeye çalışan Winston Churchill'in kurucusu olduğu, düşmanı alt etmek için "ellerini pisletmekten" çekinmeyen özel bir askeri birliğin Nazilere karşı verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

Filmin kadrosu

EXPO botanik parkı dahil olmak üzere Antalya'nın birçok farklı noktasında çekimleri gerçekleştirilen filmde, daha önce Ritchie ile Kod Adı: U.N.C.L.E. (The Man From U.N.C.L.E.) filminde birlikte çalışan Henry Cavill'ın yanı sıra Eiza González, Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Henry Golding, Til Schweiger, Hero Fiennes Tiffin, Henrique Zaga, Babs Olusanmokun gibi isimler yer alıyor. ABD'de 19 Nisan'da gösterime girecek The Ministry of Ungentlemanly Warfare'ın Türkiye vizyon tarihi ise henüz belli değil.