Spor

Anastasios Bakasetas: Onlara fırsat bile vermedik

17 Eylül 2023 22:33

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi. Yunan on numara gol sevinci yaşadığı mücadelenin ardından, "Galibiyet için çok mutluyum. İkinci derbiyi oynadık. Galatasaray'a kaybettik, Beşiktaş'a kaybedemezdik. Çok önemli maçtı, çok mutluyuz. İlk 20 dakika Beşiktaş daha iyiydi. Ondan sonra biz çok daha iyiydik. Onlara fırsat bile vermedik" dedi.

Attığı golü anlatan Anastasios Bakasetas, "Frikik anında barajın içerde olduğunu gördüm. Aslında oradan şut atılacak bir boşluk vardı, burada gördüm. O boşluğu kullanırsam, gol olacağını biliyordum. Kaleci topu tutamazdı. Boşluğu hedefledim ve gol oldu" diye konuştu.

Bordo-mavililerin yeni transferi Batista Mendy'le ilgili soruya Anastasios Bakasetas, "Batista Mendy ile çok fazla birlikte olamadık. Çünkü o idmandaydı, ben milli takıma gitmiştim. Çok çabuk uyum sağladı. genç bir oyuncu, kalitesini görebiliyorsunuz. Trabzonspor'da o bölgede oynuyorsanız, karakteristik özellikleriniz yüksek olmalı. Bugün onu gösterdi. Çok iyi başladı. Geleceği onun elinde. Ne kadar çalışmak istediği, neler yapacağı... Herkese neler yapabileceğini gösterdi" cevabını verdi.