Advertorial

Ameliyatsız cilt gençleştirme nedir?

02 Mayıs 2023 10:05

İlandır

Ameliyatsız şekilde de cildi genç bir görünüme sokmak mümkündür. Bunun için kullanılan bazı teknolojiler bulunmaktadır. Özellikle de mikro iğneler yardımı ile yapılan işlem son zamanların en popüler uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Cilt yenilenmesi sağlanmakta ve oldukça genç bir görünüm sağlanmaktadır.

Ameliyatsız cilt gençleştirme avantajları nelerdir?

Ameliyatsız cilt gençleştirme fazla ağrı ve acı hissi duymadan yapılan bir işlemdir. En büyük avantajı ağrısız ve acısız olmasıdır. Diğer önemli bir avantajı ise gerçekten etkili olmakta ve cildin görünümünü düzeltmektedir. Kısa bir sürede etkili bir sonuç yakalanabilmektedir. Diğer bir avantajı ise uzun süre boyunca kalıcı olmakta ve herhangi bir yan etkisi olmamaktadır.

Ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemleri nelerdir?

Farklı yöntemler kullanılarak ameliyatsız cilt gençleştirme uygulaması yapılmaktadır. HİFU, Fotona, Fransız askısı, altın iğne, fraksiyonel co2, gençlik aşısı, b0t0ks, dolgu ve dermamelan-cosmelan gibi işlemler ile ameliyata gerek kalmadan daha genç bir cilde sahip olunabilmektedir. Kadın ve erkeklere uygulanabilmektedir.

Ameliyatsız cilt gençleştirme nasıl yapılır? Hangi bölgelere uygulanır?

Nasıl yapıldığı uygulanan yönteme göre değişiklik göstermektedir ama ortak özelliği ameliyata gerek olmamasıdır. Genellikle yüzde kırışıklıkların en çok olduğu bölgelere uygulanan işlemlerdir. Bunun yanı sıra boyun veya alın kısmı, kaz ayakları oluşan bölgelere uygulanmaktadır. Tekniğe göre uygulama alanı da değişiklik gösterebilir. Fakat ameliyatsız cilt gençleştirme ile ağrısız ve acısız şekilde yüzün neredeyse çoğu bölgesinde gençleştirme uygulaması etkili şekilde sonuç vermektedir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Daha dolgun ve hacimli dudaklara sahip olmak için yapılan işlemlere dudak dolgusu denilmektedir. Küçük dudaklara sahip olan kişilerin en çok yaptırdığı ve kesin sonuç sağlayan bir yöntem olmaktadır. uzun süre kalıcı etkisi ile dolgun ve daha büyük bir dudak yapısı sağlamaktadır.

Dudak Dolgusu Ne Amaçla Yapılır?

Dudakların ince görünümünden kurtulması ve daha güzel görünmesi amacı ile yapılmaktadır. Bunun yanı sıra dudaklarda orantısızlık var ise bu sorunun çözümü için de etkili bir yöntem olmaktadır.

Hangi Durumlarda Dudak Dolgusu Uygulanır?

Dudaklarda yer alan çizgi şeklinde ki görünümlerden, dudakların sahip olduğu şekilden ve inceliğinden dolayı dudak dolgusu uygulanır. Bu sayede dudağın beğenilmeyen görüntüsünden kurtulmak mümkün hale gelmektedir.

Dudak Dolgunlaştırma İçin Hangi Yöntemler Uygulanır?

Genel olarak kullanılan yöntemler ikiye ayrılmaktadır. Geçici ve kalıcı dudak dolguları vardır. Kalıcı operasyonlarda dudağa silikon uygulaması yapılmaktadır. Enjekte edilerek uygulanır. geçici dolgularda ise farklı malzeme kullanılmaktadır.

Dudak Dolgusunun Avantajları ve Faydaları Nelerdir?

Dudak dolgusu dezavantajı dudak üzerinde oluşan kızarıklık veya hafif morluklardır. Avantajları ise daha dolgun dudaklara sahip olmak ve daha düzgün bir dudak şeklinin oluşmasıdır. Aynı zamanda dudaklarda yer alan çizgi görünümü yok olmaktadır.

Bölgesel İncelme Nedir? Nasıl Yapılır?

Sadece belirli bölgelerde meydana gelen zayıflama ve incelmedir. Farklı yöntemler uygulanarak bölgesel incelme sağlanmaktadır. Genellikle ısı veya ses dalgası uygulaması yapılarak bölgesel incelme sağlanır.

Bölgesel İncelme Kimlere Uygulanır?

Belirli bölgelerinde ki yağlardan ve kilolardan kurtulamayan kişilere uygulanabilmektedir. Sporla halledilemeyen bölgelerde diğer yöntemlere göre çok daha yüksek başarı sağlamaktadır. Her yaştan kişiye uygulanabilen bir işlemdir. Ciddi sağlık sorunu olan kişilere uygun olmaması durumunda bölgesel incelme işlemi yapılmamaktadır.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel incelme denildiği zaman ilk olarak ısı uygulanan yöntem akla gelmektedir. Soğuk uygulama yapılarak yağların parçalanması sağlanmaktadır. Parçalanan yağlar doğal bir şekilde kendini atmaktadır. Aynı zamanda özel üretilen ses cihazları sayesinde de incelme sağlanabilmektedir.