Magazin

Alina Boz ve Umut Evirgen'den aşk pozu

03 Ağustos 2023 09:56

Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. 

Mitah Can Özer'den ayrılan Alina Boz ayrılıktan 15 gün sonra çapkınlığıyla nam salmış işletmeci Umut Evirgen'le ilişki yaşamaya başladı. Boz sosyal medya hesabından Evirgen'le romantik bir paylaşım yaptı.

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, Alina Boz ile aşklarını daha önce sosyal medyadan ilan etmişti. 

Alina Boz da ilan etti

Alina Boz'dan da paylaşım gecikmedi. Evirgen'le gün batımında aşkıyla çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Güzel oyuncu da böylelikle aşkını ilan etmiş oldu.

Sosyal medyadan tepki çekti

Boz'un paylaşımı sosyal medyada tepki geçti. Demet Akalın aşk listesi oldukça kabarık olan Umut Evirgen için "Çocuk bundan sonraki kızı düşünüyor bakarken bile" yorumunu yaptı. Deniz Seki ise Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı için, "Bu Umut Evirgen'in baba kucağı modeli.. Beni benden alıyor. Bu nasıl evirip, çevirmektir. Şaka gibi yolları açık olsun ne diyeyim" ifadelerini kullandı.