Spor

Ali Palabıyık’ın “Hakem atamaları için Külliye’den haber bekleniyordu” iddiası sonrası HT Spor yayını kesildi

Eski hakem Ali Palabıyık: Hangi maça, hangi hakemin yöneteceğine Mehmet Büyükekşi karar verir

23 Nisan 2025 07:27

Güncelleme: 23 Nisan 2025 07:33

Eski hakem Ali Palabıyık, Konyaspor-Galatasaray maçını değerlendirdiği canlı yayında MHK atamalarındaki "Külliye" iddialarını dile getirdikten hemen sonra HT Spor canlı yayını kesildi.

Eski hakem Ali Palabıyık, HT Spor’da canlı yayınlanan “Gözler Hakemde” programına konuk oldu.

Programın sunucusu Murat Fevzi Tanırlı’nın hakem atamalarıyla ilgili sorusuna yanıt veren Ali Palabıyık’ın söylediği “Külliye” iddiası ortalığı karıştırdı.

Ali Palabıyık, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun kendisine hakem atamalarının nasıl yapılacağına ilişkin Külliye’den haber beklendiğini ileri sürdü.

Palabıyık’ın bu sözlerinin ardından canlı yayının aniden kesilmesi ise sosyal medyada gündeme oturdu. İzleyiciler yaklaşık 30 saniye boyunca yeşil ekran ile karşı karşıya kaldı. Daha sonra reklamlar ekrana getirildi.

Palabıyık’ın sözlerinin ardından HT Spor ekranları yeşile büründü. Yaklaşık yarım saat sonra canlı yayına devam edilirken, Programın sunucusu Murat Fevzi Tanırlı, “rejide teknik bir sorun yaşandığını” dile getirdi.

Programın devamında söz konusu Külliye iddiası konuşulmaya devam edildi.

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de yönetim kurulu toplantısı sona erdi: Ali Koç'tan karar

TIKLAYIN - Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı

TIKLAYIN - Galatasaray'ın oyununa Lemina etkisi; taktik değişti takım çıkışa geçti

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta Paul Onuachu gelişmesi!

TIKLAYIN - Immobile'nin kazancı dudak uçuklattı; Leao ve Abraham'ı geride bıraktı!