27 Ocak 2024 16:33
Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında, MHP heyeti ile AKP heyeti bayramlaştı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın bulunduğu konuk heyet, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AKP Gençlik Kolları MYK Üyesi ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Uçan, AKP Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Selahattin Yağcı, AKP Kadın Kolları MYK Üyesi ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Rukiye Genç Toy'dan oluşan AKP heyeti ile bayramlaştı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AKP'yi ziyaretinde mevcut anayasanın yetersizliğine dikkat çekerek, "Yamalı bohçaya dönmüş, neresinden tutsanız elinizde kalan, darbe döneminin hâlâ daha izlerini taşıyan bu Anayasa'dan kurtulmamız lazım" dedi.
Görüşmelerde ayrıca Gazze'de devam eden İsrail saldırıları ve "terörsüz Türkiye" süreci de gündeme geldi.
AKP Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Kerem Ali Sürekli'nin başkanlığındaki heyet de MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu tarafından kabul edildi.
MHP heyeti, ayrıca Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Turan Şahin ile Özmen Alp Giray Erdemir'den oluşan oluştu.
8 yaşındaki Antepli mucitlerin akıllı kapısı nasıl çalışıyor? |
© Tüm hakları saklıdır.