Yaşam

Ailesi çocuğunu otobüste unuttu

Antalya'da yabancı uyruklu tatilci aile, halk otobüsünde cep telefonuyla oyun oynayan çocuklarını unutarak araçtan indi.

26 Ağustos 2022 19:14

Antalya'da belediye otobüsüne binen 8 kişilik yabancı uyruklu tatilci aile şehir merkezine gelindiğinde otobüsten indi. Ailenin üyelerinden bir çocuk ise otobüste unutuldu.

Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu bölgesinden kent merkezine giden Nihat Güleç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi otobüsüne, 8 kişilik yabancı uyruklu tatilci aile bindi. Şehir merkezine gelindiğinde aile, otobüsten inip yürümeye başladı.

Otobüste cep telefonuyla oynayan çocuk ise ailesinin olmadığını fark edince ağlayıp panik yaşadı. Güleç, çocuğu görebileceği koltuğa oturtarak sakinleştirdi. Bu sırada aile de çocuğun yanlarında olmadığını otobüs hareket ettikten sonra fark edip çevredekilerden yardım istedi.

Durum, belediyeye haber verilince otobüsteki çevrimiçi kameradan çocuğun durumuna bakıldı. Belediye ekipleri, şoföre ulaşıp çocuğu indirmemesini söyledi. Otobüsün olduğu yere yönlendirilen belediye ekipleri, çocuğu alıp ailesine teslim etti.

Yaşananlar ise otobüsteki güvenlik kamerası kayıtlarına anbean yansıdı. Tedirginlik yaşayan çocuğun ailesine ulaştıktan sonra şoför Güleç ile selfie çektiği de görüntülerde yer aldı. (DHA)