Gündem

Ahmet Hakan: Vay arkadaş nereye düştüm ben böyle, bir yanımda Ali Koç, diğer yanımda Ahmet Ağaoğlu...

03 Temmuz 2022 07:39

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Genç Ne Sever” başlığıyla gerçekleştirilen etkinlikte oturtulduğu masa hakkında, “Vay arkadaş, nereye düştüm ben böyle” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Bir yanında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, diğer yanında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun olduğunu belirten Hakan, masada ayrıca Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Tekvando şampiyonu Kübra Dağlı, Alişan ve Sinan Akçıl’ın da bulunduğunu aktardı.

Hakan şunları kaydetti:

Bir durdum. Bir ölçüp tarttım. Bir farkındalık geliştirdim. Ve hemen ardından da içimden çığlığı bastım: “Vay arkadaş! Nereye düştüm ben böyle?” Potansiyel gerilim alanlarının farkında olduğum için... Aldı beni bir tedirginlik, bir kaygı, bir “Şimdi olay çıkacak” korkusu. Çünkü ben bekliyordum ki...

- Ali Koç ile Ahmet Ağaoğlu arasında inceden laf dalaşı olacak.

- Mehmet Büyükekşi araya girecek.

- Ali Koç ona, “Sen sus” diyecek.

- Alişan, ne yapacağını şaşıracak.

- Tekvandocu Kübra, hünerlerini sergileyerek olaylara müdahale etmek durumunda kalacak.

- Bakan Kasapoğlu, “Arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Spor dostluktur, spor barıştır, spor kardeşliktir” diyerek ortamı yatıştırmaya çalışacak.

Heyhat! Heyhat ki heyhat! Çok şükür, hiçbiri olmadı. Hiçbiri olmadığı gibi... Olup bitenler de aşağı yukarı şöyleydi: - Ali Koç ile Ahmet Ağaoğlu, can ciğer kuzu sarması gibiydi. - Ali Koç, Federasyon Başkanı Büyükekşi’yi övüyordu. - Büyükekşi, süper babacan bir edayla etrafa gülücükler saçıyordu. Masadaki her türlü potansiyel gerilim alanı, resmen muhallebi alanı gibiydi yani.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.