Gündem

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa paylaşımını beğenen AKP'li Atalay: Sehven oldu

21 Ekim 2022 23:33

AKP Şanlıurfa Milletvekili Orhan Atalay, Ahmet Eşref Fakıbaba’nın AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurduğu paylaşımı beğendi. Olayın hemen ardından açıklama yapan Atalay, "Beğenim dokunmatik sebebiyle sehven olmuştur" ifadesini kullandı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti. Fakıbaba, çarşamba günü İyi Parti'ye katılacağını açıkladı. Fakıbaba'nın, parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifasının sosyal medyada AKP Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’nın yardımcısı AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay tarafından beğenilmesi ise dikkat çekti. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Atalay, “Sn. Fakıbaba’nın Ak Parti’den ayrıldığına dair bildirimine beğenim dokunmatik sebebiyle sehven olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Açıklamada bulunan Atalayın'ın beğenisini geri çektiği de görüldü.  

TIKLAYIN | AKP'den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba İyi Parti'ye katılıyor: "Sıfırdan başlıyorum"