Kültür-Sanat

"Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"ndan fragman

Açlık Oyunları serisinin ana karakteri Katniss Everdeen'den öncesine giderek Coriolanus Snow'un gençliği ve düzenlenen 10. Açlık Oyunları'nı odağına alan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) filminden vizyon öncesi Türkçe fragman yayınlandı

14 Kasım 2023 09:01

Popüler roman serisi Açlık Oyunları'na imza atan Suzanne Collins'in 2020'de yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes), 17 Kasım'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ülkemizde A90'ın dağıtımcılığında sinemalarda gösterime girecek olan filmden Türkçe dublajlı son bir fragman yayınlandı.

Box Office Türkiye'ye göre dört filmlik seride Capitol'un tiran lideri olarak gördüğümüz Coriolanus Snow'un, yıllar önce gençlik döneminde, 10. Açlık Oyunları'nda 12. Bölge'den Lucy Gray Baird'ın mentoru olması sonrası gelişen olayları anlatan filmde, Coriolanus Snow'un gençliğine Tom Blyth hayat verirken, Lucy Gray Baird karakterini ise yakın dönemde çıkış yakalayan genç oyunculardan Rachel Zegler canlandırıyor. İkiliye, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Peter Dinklage, Burn Gorman gibi isimler eşlik ediyor.

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı'ndan yayınlanan fragman: