Dünya

73 yaşında hayata veda eden Olivia Newton John'u 'Grease' oyuncuları da unutmadı

"Seninle tekrar görüşeceğiz ve hepimiz tekrar birlikte olacağız"

09 Ağustos 2022 15:56

73 yaşında kanserden hayatını kaybeden Grease filminin yıldızı Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton John, dünyanın dört bir yanında saygıyla anıldı.

Birçok sanatçı tarafından saygıyla anılan Newton John’u, Grease filmi oyuncuları da unutmadı.

1978 yapımı Grease adlı müzikal filminde Sandy karakterini canlandıran sanatçı için, filmde başrolü paylaştığı Danny karakterini canlandıran ABDli oyuncu John Travolta, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’Etkin inanılmazdı. Seni çok seviyorum. Seninle tekrar görüşeceğiz ve hepimiz tekrar birlikte olacağız.’’ dedi. Buna ek olarak, ‘’seni ilk gördüğüm andan itibaren sonsuza kadar seninim, Senin Danny’nim, senin John’unum!’’

Bununla birlikte, filmde Rizzo karakterini canlandıran oyuncu Stockard Channing yaptığı açıklamada, ‘’böylesine sevgi dolu başka birini daha tanıyor muyum bilmiyorum’’ dedi.

Filmin yönetmeni Randal Kleiser, John ile 40 yıldır arkadaş olduklarını ve onun hiçbir zaman değişmediğini, herkesin hayalinde canlandırdığı biri gibi olduğunu söyledi.

Frenchy karakterini canlandıran Didi Conn ise, BBC’nin Newsnight programında yaptığı açıklamada, onun çok büyük bir pop yıldızı olduğunu ve saf ve tatlı biri olduğunu söyledi.

TIKLAYIN - Grease filmiyle tanınan oyuncu Olivia Newton-John hayatını kaybetti