Dünya

30 yaş üstü erkeklerden She-Hulk tepkisi: Marvel, hedef kitlenin kim olduğunu unuttun mu?

IMDb'de yapılan 261 değerlendirmenin 108'inde diziye '1' puan verildi

18 Ağustos 2022 17:14

Disney'in yeni projesi 'She-Hulk: Attorney at Law' dizisi henüz yayımlanmadan, erkeklerin tepkisiyle karşılaştı. IMDB'de yapılan 261 yorumun 108'i, diziye '1' puan verdi.

'She-Hulk: Attorney at Law', aynı adlı Marvel karakterine dayanan ve Tatiana Maslany, Jameela Jamil ve Mark Ruffalo'nun başrollerini paylaştığı bir Disney+ yapımı. Dokuz bölümlük dizinin yapımcılığını Jessica Gao üstleniyor.

Independent Türkçe'nin derlediği habere göre, 30 yaş üstü erkekler diziyi IMDB platformunda topa tuttu. Yapılan 261 değerlendirmenin 116'sı (yüzde 44) diziye '10' puan verirken, 108 kullanıcı (yüzde 41,4) ise '1' puan verdi. Habere göre, diziye yüksek puan verenlerin çoğunluğunu kadınlar ve gençler oluştururken; 30 yaş üstü erkekler ise ağırlıklı olarak olumsuz değerlendirme yaptı.

Bir IMDB kullanıcısı, Entertainment Weekly'de diziyle ilgili çıkan bir analize atıfta bulunarak "Weekly'deki dizinin ne kadar seks pozitif olduğu hakkındaki yazının başlığı tam olarak buydu. Marvel hedef kitlenin kim olduğunu unuttun mu? Avengers'ı da seksle doldursaydın ailelerden elde edemediğin geliri kaç milyar dolar olurdu" eleştirisini yaptı.

Marvel'ın Ms.Marvel filmi de 'yumuşak üslubu' ve 'fazla duyarlı' olması sebebiyle erkekler tarafından beğenilmemişti.

TIKLAYIN: She-Hulk dizisi eleştirmenlerden övgü aldı