Gündem

29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınına ilişkin 9 gözaltı

Yaralanan 2 kişinin tedavileri sürüyor

03 Nisan 2024 06:57

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

Yangının ardından başlatılan soruşturma kapsamında iş yeri sahipleri Mehmet Menduh C. ve Şahzade Ş. ile sorumlu müdür İsmet Ş., işletme müdürü Arda Arman P. ve iş yeri muhasebecisi Salim A., tadilat ile ilgili metal işleri sorumlusu Kahraman E., metal işleri firma sahibi Çağatay A., mobilyacı Ercan E. ve iş yeri ortağı Fatma D. olmak üzere toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Yangın sırasında yaralanan 2 kişinin tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

CANDAN YILDIZ YAZDI: 29 kişilik kulüp katliamında kimlerin parmak izi var?

TIKLAYIN - Beşiktaş Belediyesi, 29 kişinin öldüğü gece kulübü tadilatının 'ruhsat' alınmadan kaçak yapıldığını açıkladı!

TIKLAYIN - Gayrettepe’deki yangın faciasında yeni detaylar: "Geçmişte cinayetlerin yaşandığı bir yer"

TIKLAYIN - Ruhsatsız tadilat yapıldığı açıklanan Gayrettepe'deki gece kulübü yangınında ölen 13 kişinin kimliği belli oldu: Kaynak ustası, aşçı, garson...

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünü alevlerin sardığı ilk anlar

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübündeki yangının görgü tanıkları olayı anlattı