Kültür-Sanat

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, bu hafta sonu Parkorman'da

Müzikseverler yaz ile özdeşleşen şehir etkinliği +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ne bu hafta sonu kavuşuyor. Festivalde konserler dışında gerçekleşecek birçok aktivite de katılımcılara unutulmaz bir festival deneyimi sunacak

24 Temmuz 2023 15:00

İsmini İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’nin performans mekânı Salon’dan alan ve bu yıl ikinci kez şehrin ulaşımı en rahat konser mekanlarından Parkorman’da bu hafta sonu gerçekleşecek +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali için heyecan dorukta.

Festival izleyicisi iki gün boyunca alternatif, elektronik ve güncel müziğin sevilen ve heyecanla beklenen isimleriyle eğlenme fırsatı bulacak.Şimdiden akıllara kazınan festival, ilk gününde Satori, L’Imperatrice, Agar Agar, Sylvie Kreusch, Emir Taha ve Kardelen’i; ikinci gününde Jon Hopkins, Büyük Ev Ablukada, Warhaus, Still Corners, Tsar B ve The Flabbies’i ağırlayacak festival için yeni isimler de kapıda.

Bu yıl yenilenen yüzüyle festival takipçilerini ağırlayacak Parkorman’da, iki gün boyunca festival alanını renklendirecek +1,Sephora, Philips Ev Aletleri, 7Days, TikTok ve yakın zamanda açıklanacak festival sponsorlarının gerçekleştireceği birçok aktivite de katılımcılara unutulmaz bir festival deneyimi sunacak. Festivalle ilgili haberleri Salon İKSV’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

29 Temmuz Cumartesi                              

14:30   Kardelen             

16:00   Emir Taha

17:30   Sylvie Kreusch

19:00   Agar Agar

20:30   L'Imperatrice                

22:15   Satori     

30 Temmuz Pazar

14:30     The Flabbies              

16:00     Tasar B

17:30     Still Corners

19:00     Warhaus

20:30     Büyük Ev Ablukada

22:30    Jon Hopkins