Sinemalarda bu hafta: İşte bugün vizyona giren filmler

19 Nisan 2024 09:18

113

SİNEMALARDA BU HAFTA

213

Tutsak Abigail: Tür: Korku, Gerilim Yönetmen: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Oyuncular: Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir "Tutsak Abigail", kaçırılıp izole bir malikaneye kapatılan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

313

Aşk Filmi: Aşk Filmi Tür: Dram, Romantik Yönetmen: Deniz Denizciler Oyuncular: Cemre Baysel, İlhan Şen, Onur Büyüktopçu "Aşk Filmi", film çekimi için gittiği görüşmelerde hayatını değiştirecek şeyler yaşayan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

413

İç Savaş Tür: Aksiyon, Gerilim Yönetmen: Alex Garland Oyuncular: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny "İç Savaş", Amerika Birleşik Devletleri'nin çöküşün eşiğinde olduğu ve yerleşik gazetecilerin hayatlarının en büyük hikayesini anlatmak için yarıştığı yakın bir gelecekte geçiyor.

513

Arap Kadri Tür: Komedi Yönetmen: Emre Kavuk Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı Arap Kadri, karikatürist Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri ve Tarzan karakterlerinin hikayesini konu ediyor.

613

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To The Hashira Training Tür: Aksiyon, Animasyon, Dram Yönetmen: Haruo Sotozaki Oyuncular: Natsuki Hanae, Kengo Kawanishi, Akari Kito Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To The Hashira Training’de, Tanjiro ile Üst Dörtlü, Hantengu arasındaki destansı mücadelenin sonucunu keşfedin.

713

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı Tür: Animasyon, Komedi, Aile Yönetmen: Christopher Jenkins Oyuncular: Mo Gilligan, Bill Nighy, Jeremy Swift "Meraklı Kedinin 10 Yaşamı", 9.canını da kaybedince eski hayatına geri dönebilmek için yeniden şans isteyen şımarık bir kedinin hikayesini konu ediyor.

813

Nûfer Tür: Korku Yönetmen: Emrah Tarım Oyuncular: Ozan Güler, Nazan Bayazıt, Selahattin Taşdöğen "Nûfer", geçmişte yapılan lanetli bir anlaşma sonucu yaşanan olayları konu ediyor.

913

Çılgın Yolculuk Tür: Komedi Yönetmen: Ahmed El Gendy Oyuncular: Hannah El Zahed, Hesham Maged "Çılgın Yolculuk", evde ortaya çıkan garip kapıdan geçip bambaşka bir dünya ile karşılaşan Saleh’in hikayesini konu ediyor.

1013

Robot Düşleri Tür: Animasyon, Komedi Yönetmen: Pablo Berger Oyuncular: Ivan Labanda, Rafael Calvo "Robot Düşleri", yalnızlığından kurtulmak için kendisine robot bir yol arkadaşı yapan Dog'un hikayesini konu ediyor.

1113

Dali'yi Beklerken Tür: Dramatik komedi Yönetmen: David Pujol Oyuncular: Pol López, Ivan Massagué, José Garcia "Dali'yi Beklerken", ünlü ressam Salvador Dali’nin köyüne gitmesiyle hayatı değişen başarılı bir şefin hikayesini konu ediyor.

1213

Kimsesiz Tür: Komedi, Dram Yönetmen: Rıdvan Ahmet Oyuncular: Şehnaz Dilan, Nezir Yıldırım, Recep Bülbülses "Kimsesiz", şarkıcı olmak için İstanbul'a giden Nezir'in bu süreçte yaşadıklarını konu ediyor.

1313

Bulanık Yönetmen: Aykut Taşkın Oyuncular: Pelin Sönmez, Gökhan Tevek, Behtan Mehter Nasıroğulları "Bulanık", paralel evrenler arasında yaşayan genç bir kadının hayatına odaklanıyor.